Welkom

De mobiele pagina Onlinemediums.net is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

SELECT * FROM tarotkaarten WHERE laatstgetoond = date( NOW( ) ) limit 1
Tarotkaart Keizerin door mediums

Tarotkaart Keizerin

De Grote Arcana  -  Bewustzijn
Tarotkaart van 29 mei : Keizerin
De Tarotkaart Keizerin, is de tegenstelling van de Tarotkaart Keizer op vele manieren. De Tarotkaart Keizerin is het moederfiguur, de moeder Aarde Gaia en de energie van liefde van een moeder, de Tarotkaart Keizer is het vaderfiguur. De Keizerin harnast moederliefde en de schoonheden van creatie. Sta open voor het ontvangen van onbeperkte liefde. Vaak kondigt de Tarotkaart Keizerin de komst van een zwangerschap aan. De Tarotkaart Keizerin geeft immers vruchtbaar aan, soms een bevalling of de taken van het moederschap. Een moeder geeft alle liefde en vraagt daar weinig tot niets voor terug. De Tarotkaart Keizerin zal u behoeden voor al het kwade dat op u afkomt, ze geeft u geborgen gevoelens zoals een kind in de armen van de mama.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra mediums informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten mediums

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven